Вход
обновено 7:33 PM EEST, May 20, 2018

Старт-ап Академия в областта на предприемачеството и развитие на собствен малък бизнес

   

 

Сдружение на предприемачите регион Гоце Делчев изпълнява проект с име Старт-ап Академия с реф. № CB006.1.31.011, чиято целева група са младежи до 29 години от регион Гоце Делчев с интереси в областта на предприемачеството и развитие на собствен малък бизнес.

Проектът предвижда формиране на група от 10 младежи, които ще участват в поредица от обучения, открити дискусии, конференции. Обученията ще се проведат в Гоце Делчев, БГ и Босилово, МК на различни теми като предприемачество, мениджмънт, управление на финанси, развитие на бизнес план и идея, форми на търговска дейност и др.

Чрез обученията младежите ще се подготвят да стартират собствена бизнес идея без да поемат излишен риск посредством симулация на виртуална фирма, която ще бъде изградена специално за тях. Виртуалната фирма ще послужи за практическото обучение на младите хора за това как да развиват и управляват собствен бизнес в симулирана реална среда.

Финалните резултати ще бъдат обсъдени на уъркшоп-кръгла маса заедно групата младежи от Македония. В процеса на изпълнение на проекта ще бъде създадена мрежа за сътрудничество между младите хора от двете страни на трансграничния регион в областта на предприемачеството и развитието на бизнеса. Мрежата ще осигури пространство за обмен на мнения, обсъждане на общи проблеми, намиране на партньори за реализация на съвместни проекти.

За включване в проекта и обратна връзка – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Интеррег – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество България –Македония

 

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския Съюз. За съдържанието на тази публикация отговорност носи единствено Сдружение на предприемачите регион Гоце Делчев и не може по никакъв начин да отразява мнението на Европейския Съюз

Последно променена вПонеделник, 27 Февруари 2017 21:34
Banner 468 x 60 px