Вход
обновено 1:50 PM EEST, Jun 19, 2018

Двудневен дискусионен форум на тема „Нетехнологични иновации за малки и средни предприятия“

 

Покана за участие на фирми от област Благоевград в двудневен дискусионен форум на тема „Нетехнологични иновации за малки и средни предприятия“ в Струмица, Македония

Бизнес информационен и консултантски център - Сандански (БИКЦ-Сандански) в партньорство със Сдружение за развитие и промоция „Промо Идея“ – Струмица организира участието на представители на бизнеса и неправителствени организации в  двудневен Дискусионен Форум на тема „Нетехнологичните иновации в малките и средни предприятия – обмяна на опит и добри практики“.

Събитието ще се проведе на 23-ти и 24-ти юни 2017 г. в Хотел „Вила парк“ в град Струмица, Република Македония като част от дейностите по проект „Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа”. Инициативата се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез ИНТЕРРЕГ – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество България –Македония.

Участието в дискусионния форум е безплатно за ограничен брой представители на фирми и организации от България, като разходите за изхранване, транспорт и настаняване са за сметка на организаторите на събитието в рамките на бюджета на проекта.

В тази връзка и с оглед логистичната организация на събитието, моля да заявите Вашия интерес за участие на тел: 0746 30549 в срок до 21.06.2017, 17:00 или на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Приложения:

  1. Покана (на македонски език).
  2. Програма (на македонски език).

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.

 

 

 

 

Последно променена вНеделя, 18 Юни 2017 09:46
Banner 468 x 60 px