Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Академията за млади предприемачи „Start-up Academy България - Македония“ ще се проведе през месец ноември

 

Вторият етап на академията за млади предприемачи „Start-up Academy България - Македония“ ще се проведе през месец ноември

На 3,4 и 5 ноември 2017 г. в Македония ще се проведе втория етап на академията за млади предприемачи „Start-up Academy България - Македония“ - Тридневна открита лаборатория по предприемачество.

Във втората фаза на Академията ще се включат най-добрите двадесет младежи – ученици и студенти от България и Македония, които успешно преминаха през първия етап  – четиридневните обучения по предприемачество в България (19-21 юни 2017 г.) и в Македония (16-19 септември 2017 г.).

Всеки от избраните участници ще получи допълнителна информация относно организирането на пътуването и престоя в рамките на събитието.

Академията за млади предприемачи „Start-up Academy България - Македония“ е една от основните дейности на проект  „Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа (Start-up Academy България – Македония)” съфинансиран от Европейския съюз чрез Интеррег – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество и изпълняван от Бизнес информационен и консултантски център – Сандански.

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.

 

Последно променена вСряда, 27 Септември 2017 07:32
Banner 468 x 60 px