Вход
обновено 12:55 PM EEST, Aug 16, 2018

Холандска компания иска да прави завод за ароматни съставки в България

PFW Aroma Ingredients BV търси български партньор.

Холандската компания PFW Aroma Ingredients BV търси български партньор за изграждане на завод за производство на ароматни съставки в страната. Фирмата е базирана в Кралство Нидерландия и в Индия. 

 PFW Aroma Ingredients BV е потърсила съдействие от посолството ни в Холандия за намиране на подходящ български партньор, с който да преговарят за инсталиране на съответна дестилационна система за производство. 

Компанията е избрала като район за развитие на дейността си Разград, тъй като там вече има дейност. При интерес от българска фирма може да се установи директен контакт с Ерик Друифф, мениджър „Глобални операции“ в PFW Aroma Ingredients BV на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Компанията е част от групата на Keva и сред големите производители на ароматни съставки за химическата и козметичната индустрия. Компанията оперира в над 50 държави, включително Индия, Югоизточна Азия, Китай, Япония, Африка, Америка и Европа. Разполага с производствени мощности в Махаращра и Гуджарат в Индия и Барневелд в Холандия.

http://www.economic.bg

Banner 468 x 60 px