Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Виртуална Академия за нетехнологични иновации

 

От началото на месец октомври стартира Виртуалната академия за нетехнологични иновации, която има за цел да повиши познанията и уменията на представителите на бизнеса относно различните видове нетехнологични иновации и техните основни предимства. Академията е разработена от Сдружение „Бизнес информационен и консултантски център – Сандански“ в рамките на проект „Повишаване на конкурентоспособността на МСП в трансграничния регион чрез насърчаване и популяризиране на нетехнологичните иновации"' (lnnoFosteг).

Много фирми се страхуват от термина „иновация"' и разглеждат иновациите като „твърде сложни” , “нещо, което не е за нас” или „ние сме твърде малки за и новации "'. Една иновация обаче може да бъде както технологична, така и нетехнологична. Нетехнологичните иновации като маркетинговите и организационните иновации, са сравнително лесни за въвеждане в една малка фирма - чрез предоставянето на лесни за следване съвети, насоки и примери от практиката.

За тази цел Виртуалната Академия съдържа интересни и интерактивни модули за самообучение с различни примери от практиката, полезни съвети, въпроси за самооценка, а също и множество допълнителни ресурси, които да ви помогнат да направите първите крачки към въвеждането на нетехнологични иновации във Вашата фирма.

Обучителните модули са групирани в две основни групи – организационни и маркетингови иновации. Виртуалната академия е достъпна, след кратка регистрация на следния линк: http://innofoster.nitbg.com/. При регистрация може да видите подробна информация за темата на всеки отделен модул, а също и подробно ръководство за регистрация и навигация в платформата.

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение „Бизнес информационен и консултантски център – Сандански“ и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.

 

Последно променена вСъбота, 28 Октомври 2017 19:18
Banner 468 x 60 px