Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ОТ ПРОЕКТ “START-UP ACADEMY БЪЛГАРИЯ – МАКЕДОНИЯ“

 

 

 

Бизнес информационен и консултантски център – Сандански (БИКЦ-Сандански) организира заключителна конференция по проект „Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа” (Start-up Academy). Събитието ще се проведе на 30-ти ноември (четвъртък) и 1 декември (петък) 2017г. в конферентната зала  на Интерхотел „Сандански“ в град Сандански.

 

 По време на конференцията финалистите в Академията за предприемачество „Start-up Academy” oт България и Македония ще представят своите завършени бизнес идеи пред успешни предприемачи, представители на финансови и обучителни програми за подкрепа на предприемачество и стартиращ бизнес, местни власти, медии и други. Представители на водещи социални и бизнес подпомагащи инициативи като Junior Achievement, Reach for Change и Център „Ринкър“ към Фондация „BCause ще представят своите дейности и възможностите, които предоставят в подкрепа на социални и бизнес проекти. Събитието се организира като част от дейностите на проект „Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа”, който се изпълнява от БИКЦ - Сандански в сътрудничество с Туристически съюз – Струмица и с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез ИНТЕРРЕГ – ИПП програма за трансгранично сътрудничество България –Македония.

С оглед логистичната организация, моля да заявите Вашия интерес за участие на тел: 0746 30549 в срок до 29.11.2017, 17:00 или на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За тези от вас, които не успеят да присъстват на конференцията сме предвидили излъчване на живо в Интернет, което може да проследите на уеб-страницата на проекта на адрес: http://startup-bgmk.eu/bg/

 

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.

 

 

Последно променена вПетък, 24 Ноември 2017 07:11
Banner 468 x 60 px