Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Конференция на финалистите в Академията за предприемачество „Start-up Academy”

 

 

Младежи от България и Македония представиха своите бизнес идеи на конференция в Сандански

На 30-ти ноември и 1-ви декември в град Сандански се проведе заключителната конференция на проект „Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа” (Start-up Academy), който се изпълнява от Бизнес информационен и консултантски център – Сандански в партньорство с Туристически съюз – Струмица.

 

По време на конференцията финалистите в Академията за предприемачество „Start-up Academy” oт България и Македония представиха своите завършени бизнес идеи пред представители на местния бизнес, водещи социални и бизнес инициативи като Junior Achievement, фондация “Reach for Change” - България и Фондация „Каузи“ – България, техните учители и ментори.

 

В Академията се включиха 40 младежи от България и Македония, които преминаха през серия от обучения, които имаха за цел да развият техните бизнес и презентационни умения. Най-добрите бизнес идеи на младежите от двете държави бяха наградени от организаторите на инициативата.

 

Всички презентации от конференцията и представянията на бизнес идеи на младежите – финалисти в Академията може да намерите тук: https://goo.gl/hjvLkD

 

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.

Последно променена вПонеделник, 17 Септември 2018 11:33

Banner 468 x 60 px