Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Безплатни консултантски услуги за младежи от област Благоевград

 

 

Проект „Start-up Academy България – Македония“ е към своя край, но информационно-консултантските бюра YOUth CLUBs продължават да предлагат безплатни професионални съвети, информация, консултиране и менторство за подготовка, стартиране и развитие на бизнес идеи или на вече съществуващ бизнес.

Във всяко от бюрата, младежи на възраст от 16 до 29 години могат да получат безплатно информация и консултантски услуги за стартиране на бизнес, възможности за финансиране и  работа в мрежа. Бюрата са създадени и функционират в рамките на проект Start-up Academy Bulgaria – Macedonia, който се изпълнява от Туристически съюз – Струмица (Македония) и Бизнес информационен и консултантски център – Сандански.

Youth Clubs ще намерите на следните адреси:

В град Сандански в офиса на сдружение БИКЦ - Сандански на адрес: ул. „Скопие“ №5, ет.1, тел. за контакт 0746/30549.

В град Гоце Делчев в офиса на сдружение Бизнес инкубатор - Гоце Делчев на адрес: ул. „Царица Йоанна“ №12, тел. за контакт: 0751/60404.

За онези от Вас, които нямат възможност да ни посетят на място, предлагаме улеснено онлайн консултиране. Последвайте линка по-долу, за да ни изпратите запитването си чрез формата за консултации, поместена на страницата на проекта: http://startup-bgmk.eu/онлайн-консултации

На страницата на проекта може да се абонирате и за нашия регулярен информационен бюлетин.

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение „Бизнес информационен и консултантски център – Сандански“ и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.Последно променена вВторник, 12 Декември 2017 19:33

Banner 468 x 60 px