Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

На заключителна конференция в Сандански ще бъдат представени резултатите от реализацията на проект „InnoFoster”

 

На 12-ти и 13-ти януари в град Сандански ще се проведе заключителната конференция на проект Повишаване на конкурентоспособността на МСП в трансграничния район чрез насърчаване и популяризиране на нетехнологичните иновации”. Инициативата се изпълнява от Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански в партньорство с Център за развитие и промоция „Промо идея“ - Струмица и с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез ИНТЕРРЕГ – ИПП програма за трансгранично сътрудничество България –Македония.

 Виртуален панаир на фирми от България и Македония

Основната цел на събитието е да представи резултатите от реализацията на проекта, в рамките на който бяха изпълнени редица дейности и събития с цел повишаване знанията и уменията на малкия и среден бизнес от региона в сферата на разработването и приложението на нетехнологичните иновации (организационни, маркетингови и др.).

Специален гост - лектор на събитието ще бъде професор Николас Каранасиос от Технологичен институт – Централна Македония, който ще представи един по-различен поглед върху нетехнологичните иновации, тяхното приложение в бизнеса и предимствата от тяхното внедряване. Представители на бизнеса от България и Македония, които взеха активно участие в събитията и дейностите по проекта, ще представят своите иновативни проекти и добри практики в сферата на нетехнологичните иновации.

В заключителната част на конференцията основните участници и представители на заинтересованите страни ще подпишат Меморандум за сътрудничество и създаване на „Партньорска мрежа за насърчаване внедряването и развитието на нетехнологични иновации в малките и средни предприятия от трансграничния район на България и Македония“.

С оглед логистичната организация, моля да заявите Вашия интерес за участие на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 074630549. За тези от вас, които не успеят да присъстват на конференцията сме предвидили излъчване на живо в Интернет, което може да проследите на уеб-страницата на проекта на адрес: www.innofoster.eu

 

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение „Бизнес информационен и консултантски център – Сандански“ и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.

 

Последно променена вПетък, 05 Януари 2018 18:33
Banner 468 x 60 px