Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

ServiceSource разкри още 100 работни места, привличайки млади хора да се върнат в България

Центърът вече наброява 200 души, които общо говорят 16 езика.

Вече 20 години ServiceSource помага на водещи световни компании да бъдат по-близо до  своите потребители и да увеличават своите приходи. Успоредно с това ServiceSource помага на хилядите си служители по света да израстват професионално в своето кариерно развитие и да подобряват своето финансово състояние. Едно от последните разширения на бизнеса на компанията е именно в София, България.

ServiceSource е глобален лидер в изнесените продажби, повишаване удовлетвореността на крайните потребители, както и предлагане на решения за увеличаване на продажбите и задържането  на  клиенти.

Днес компанията се радва на доверието на повече от 65 глобални лидери в своите пазарни сегменти като облачните технологии, софтуер и хардуер, медицинско диагностично оборудване и индустриални интeрнет базирани технологии. ServiceSource продава, управлява или подновява $9+ милиарден годишен приход от името и за своите клиенти, сред които са Google, VMware, Dell, Microsoft, Redhat и Symanteс.

Със своите повече от  3000 служители, владеещи повече от 35 езици, разположени в десет центъра по света, ServiceSource е сред водещите партньори за всеки бизнес, който иска да намира нови клиенти, да трансформира, увеличава и запазва приходите си.

Центърът в София отвори врати през март 2016 г. с  40 служители.

Както обеща главният изпълнителен директор на компанията Крис Карингтън, днес центърът вече наброява 200 души, които общо говорят 16 езика и допринасят за успеха на 11 от глобалните клиенти на компанията.

От 22-ри и 23-ти етаж на една от най-красивите сгради в София, служителите са решени да растат по-бързо от очакванията и да печелят като сплотен екип победа след победа.

На 6 декември 2017 г. се откри новото разширение в сградата на Капитал Форт с още 100 нови работни места.

Текстът е част от второто издание на книгата „Успешните компании“.

http://www.economic.bg

Banner 468 x 60 px