Вход
обновено 5:42 PM EEST, Sep 22, 2019

ОПИТАЙТЕ ЕСЕННИТЕ ВКУСОВЕ НА БЛАГОЕВГРАД

Сдружение на Югозападните общини Ви кани на 06 ти октомври, събота, от 09.00 ч. на Открития пазар в Благоевград, където в традиционния пазарен ден ще представим новата марка за местно земеделско производство от района на община Благоевград.

 С марката ще бъдат обозначени местни производители и тяхната есенна продукция. Идеята ни е да започнем обединяване на тези производители под една обща маркетингова идентичност с цел подпомагане на пазарната реализация на „малките“ земеделци и градинари от район Благоевград.

Инициативата се провежда в рамките на Проект „Градско земеделие за промяна в градовете: управленски модели за подобряване на институционалния капацитет и социалното включване“ с акроним: AgriGo4Cities, финансиран от Транснационална програма „Дунав“ на Европейския съюз.

Сдружението на югозападните общини е един от 13те партньора по проекта, а Благоевград е един от шестте пилотни района за градско и крайградско земеделие, наред с общини от Чехия, Унгария, Румъния, Черна гора и Словения.

Заповядайте да опитаме заедно есенните вкусове на Благоевград!

 

За повече информация:

Любица Томова – Изпълнителен директор на СЮЗО, 0888 796 233

Последно променена вЧетвъртък, 04 Октомври 2018 13:22

Banner 468 x 60 px