Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

ЦВЕТЯТА НЕ УВЯХВАТ, КОГАТО СА В ЧИНИЯ…

За вкуса на любовта

Любов… любов… любов. Каквото и да кажем за нея, невъзможно е да я опишем. Тя може само да се почувства, изживее… вкуси. О, да! Изразът, “любовта минава през стомаха…”, определено не е случаен и не важи само за мъжката част от обичането. Това да поднесеш вкусна храна си е чиста проява на любов, особено когато е приготвена лично. Защото така казваш “Обичам те!”, активирайки повече от едно сетиво. А това се помни дълго!

Именно затова обичаме розите толкова. Те крият в себе си много повече, отколкото показват наяве. На букет те са свежи и ароматни, но твърде за кратко. A решиш ли да ги направиш част от нещо специално за хапване, те определено ще запечатат посланието ти към любимия човек. Не е случайно, че ги наричат цветята на любовта. Иначе казано – Розите не увяхват, когато са в чиния!

Цветята не увяхват, когато са в чиния...

Подаръчна кутия Rosey’s mark

И тъй като любовта е в малките жестове и специалното отношение, с вълнение представяме новия ни подаръчен комплект, с възможност за персонализация – “Любов в кутия”. В нея ще намериш всичко, което решиш да сложиш, грижовно опакована и с картичка, очакваща твоето ръчно изписано послание.

Защото любовта има нужда да й се казва, че е там… без да се налага бъде напомняно от календара.

roseysmark.com

Последно променена вВторник, 12 Февруари 2019 09:45

Banner 468 x 60 px