Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

КЕМПИНСКИ ГРАНД AРЕНА БАНСКО

България и още веднъж доказва международния престиж, който Банско си изгради като един от елитните зимни куророти в Европа. Както обикновено, "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" и приветливият му персонал са в епицентъра на вълнуващото зимно събитие.

VIP шатрата на самата ски писта домакинства на уникална VIP Гала вечеря на 1500 м. надморска височина! Благотворителното събитие беше уважено от пет от най-добрите скиорки на планетата- Линдзи Вон, Мария Рийш, Аня Персон Лара Гут и Джулия Манкузо и набира средства за подкрепа на младите таланти на българския ски спорт. 200 избрани гости се насладиха на изключително гурме меню, създадено от Майстор готвача на "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско"-Франческо Калоре, като хотелът  добави щедри награди към благотворителната томбола. През тези две незабравими за ски феновете седмици много други прояви и партита  вдигаха градуса на настроението в ресторант "Галерия" и уютния пиано бар "Sing Sing". А в края на деня, след възбудата на напрегнатото състезание, скиорите можаха да отдъхнат и да презаредят батериите си в изключителния Zalez SPA and Wellness център на хотела.

Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 66 петзвездни хотела в 29 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

 

Медия

Кемпински хотел Банско Иван Узунов
Последно променена вНеделя, 07 Август 2016 19:37

Banner 468 x 60 px