Бизнес за милиарди от нулата

Кайли Дженър е едва на 22 години и вече е най-младият милиардер в историята, изпреварвайки дори Марк Зукърбърг. 

Бизнес за милиарди от нулатаСамо на десет години, през 2007 г. тя участва за първи път в реалити и след това не слиза от „сцената”. Пет години по-късно създава заедно със сестра си Кендъл модна линия, наречена „ Кендъл и Кайли”, а в края 2015 г. вече има самостоятелна козметична марка.

През 2022 г. Кайли Дженър ще бъде на 25 години, а според прогнозите компанията ѝ Kylie Cosmetics ще е реализирала продажби на стойност 1 милиард долара. Кайли изкарва  за два часа повече пари, отколкото средният американец заработва за една година.

Как става това? Сигурно всеки си задава този въпрос. Убедена съм, че всички искат да са като нея! Ето и ключът към това- уроците на Кайли, които тя спазва и които няма да прозвучат непознато за никой от нас, но можем ли и ние да ги спазваме!?

Бизнес урок № 1: Открий страстта си и прави това, което обичаш.

Елена Желязкова

ЗА АВТОРА

Казвам се Елена Желязкова и по професия съм счетоводител. Собственик на счетоводна къща и успешен предприемач в МЛМ сферата от малка обичам да пиша стихотворения. Все още не съм издала своя стихосбирка, но имам страничка с мои творения, които топлят сърцата на приятели. Радвам се, че имам честа да съм част от новия проект на Пламен Попов и вярвам, че ще успеем заедно да дадем на читателите ценност и полезност. Обичам това, което правя и винаги влагам в него цялата си страст, сърце и душа. 

https://www.bem.bg/

Balkanite Net