Вход
обновено 7:33 PM EEST, May 20, 2018

Обективът на Амит Шарма показва лицата на Индия на Моста на влюбените

 

Ефектните снимки на Амит Шарма, един от най-впечатляващите световни фотографи, ще гледаме в експозиция „70 години независима Индия – красота в контрастите“ на Моста на влюбените край НДК.  Авторът на модни кадри, пейзажи и портрети на най-известните индийски и световни звезди живее и твори в Делхи. Негови клиенти са всички водещи имена и компании в рекламната, лайфстайл и туристическата индустрия.


Фондация „Наместе България” (www.bulgarianamaste.com) за втора поредна година организира тематичната изложба на Моста на влюбените.  
С “70 години независима Индия - красота в контрастите“фондация Намасте продължава традицията да показва в ярки образи културата, шоу бизнеса и историческото наследство на магична Индия през обектива на най-изтъкнатите „ловци на мигове“.


Целта на организаторите е да се съприкосновим за пореден път с истинското лице на Индия, с красотата в контрастите и екзотиката на древната и съвременна родина на толкова митове и драматични исторически обрати.  
Изложбата ще бъде открита на 24 юли и ще остане на Моста до средата на август.


Амит Шарма  
Амит Шарма е един от най-изтъкнатите индийски фотографи *.  Авторът на модни фотоси, пейзажи и портрети на най-известните индийски и световни звезди живее и твори в  Делхи.  Изявява се  главно в областта на рекламната, лайфстайл и  туристическата фотография. Негови клиенти са всички големи издания в страната и много национални и международни марки. Снимането на портрети и на автентичния, уличен живот е негова страст, която не го напуска повече от две десетилетия.
Снимките на  Амит Шарма загатват за различните аспекти на личното  му човешко изживяване. Лекотата на художествения му изказ и стремежът към нетрадиционното пулсират под  повърхност- та на рутинния бит и социалните клишета.
В тазгодишната изложба на открито на Моста на НДК, от 30 юли до 12 август, Шарма ще бъде представен от Фондация „Намасте България“ www.bulgarianamaste.com с фотоси под надслов „70 години независима Индия - красота в контрастите“
„Изображението е перспектива, обвързана от светлината и нейното отсъствие“ казва Шарма, който предпочита обектива му да говори вместо него.

Последно променена вПонеделник, 17 Юли 2017 12:54
Banner 468 x 60 px