Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

14-годишната Зори - за втората награда в конкурс на "Дисни" и пътя към успеха

Зорница Калчева е на 14 години. Родена е в България, но преди 10 години заминава за Лос Анджелис със семейството си. Когато е едва на 9, тя печели второ място на един от най-известните музикални конкурси - "Find your voice", организиран от световноизвестната компания "Дисни". След години отсъствие, младото момиче се върна на родна земя, за да заснеме клип към най-новата си песен.

Зорница сякаш е орисана да се занимава с музика и да успее. Когато е едва на три, с часове стои пред телевизора и слуша любимите си песни. Родителите ѝ я подкрепят във всяко начинание. Освен, че разговарят само на български език и непрестанно ѝ разказват за родината ни, те я записват в музикално училище. По-късно започва да учи паралелно и актьорско майсторство. Посещава и уроци по танци. 

Успехите не закъсняват. Явявайки се на различни конкурси, Зорница печели награда след награда. Агентът, чието доверие тя успява да заслужи е и човекът, който е открил Майли Сайръс. Днес талантливата девойка има няколко песни зад гърба си. Последната от тях носи името "Only", клипът към която е сниман в полите на Витоша и е изцяло българска продукция. Вярва, че чрез него ще очарова хилядите си последователи в социалните мрежи.

Сега Зорница Калчева има две големи мечти - да си идва по-често на родна земя, защото в България живее в сърцето ѝ, и да направи голяма музикална кариера, като на Селин Дион. 

http://uspelite.bg

Banner 468 x 60 px