Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

„На кафе с Ванга“

Живите спомени на художничката Веска Цицелкова

 

Художничката Веска Цицелкова събира спомените си за Ванга в книгата „На кафе с Ванга”, издание на „Клуб Осем”. Възрастната жена споделя, че е била духовната майка на дъщерята на Тодор Живков – Людмила. Тя е човекът, който я разбира и й подава ръка в най-тежките моменти в живота й. Нейните духовни съвети дават сили на Живкова да реализира големите проекти, с които остава завинаги в историята: тържествата по повод 1300 г. България, строежа на НДК и Асамблея „Знаме на мира”.

„Веске, ти ли си? Мори, цял ден те чакам, като Господ...“, с тези думи Ванга посреща на прага своята приятелка Веска Цицелкова в първата от 36 незабравими срещи. Художничката ни кани да се разходим заедно сред нейните много специални моменти на страниците на тази книга.

За Ванга са правени филми, изписани са хиляди томове, но... едва ли някога с толкова малко думи е казвано толкова много. За първи път нейната близка приятелка споделя пъстрите си спомени за Пророчицата. За безбройните хора, на които тя помага, за изумителните й сбъднати прогнози като Пражката пролет, смъртта на Людмила Живкова и падането на Берлинската стена. За срещите на Ванга със знаменити личности като Учителя Петър Дънов, пророка Дядо Влайчо, психиатъра проф. Николай Шипковенски, създателката на българската художествена гимнастика Жулиета Шишманова, писателя Венко Марковски. За дълбоката й мъдрост и за живота, сладък като... кифла с мармалад.
А какви са пророчествата и повелите, които Ванга ни завещава?
Нека заедно потърсим отговора!
„Важно ли е колко години са изминали от един януарски ден?!...“

Ако искате да закупите книгата влезте тук -https://spisanie8.bg/admin/магазин/книги/на-кафе-с-ванга-меки-корици.html

 

Последно променена вПонеделник, 02 Юли 2018 09:17
Banner 468 x 60 px