Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Мария Илиева стана „Жена на десетилетието“

След фурора, който предизвика преди броени дни със забележителната си имитация на Софи Маринова в „Като две капки вода”, кралицата на българската поп музика бе удостоена с поредното престижно отличие. На стилна церемония снощи Woman.bg раздаде първите награди „Жена на десетилетието”. В категория „Музика” хилядите гласували определиха за фаворит именно Мария Илиева.

„През последното десетилетие се случиха някои от най-важните събития в моя живот – и в личен, и в професионален план,” сподели Мария. „Двигателна сила за това беше вашата обич и подкрепа, които ми позволиха да изразявам себе си чрез музика. Благодаря ви за отношението! Днес съм щастлива да определя себе си като отдадена майка и успяла жена” – каза още тя.

Папи Ханс, който прави запомнящо се участие в „Като две капки вода”, се качи на сцената на грандиозното събитие, за да връчи наградата в една от категориите. В уводните си думи той се пошегува, че е свикнал да дава награди на Мария Илиева – именно той ѝ връчи приза „Жена на годината” в категория „Музика” в края на миналата година.

 http://kafene.bg

Последно променена вЧетвъртък, 07 Март 2019 14:06

Banner 468 x 60 px