Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Представителството на ЕК в България откри новия конкурс за участие в Младежки екип Европа

Представителството на Европейската комисия в България откри новия конкурс за участници в Младежки екип Европа. Участниците трябва да имат знания за Европейския съюз и желание да натрупат опит в областта на комуникацията за Европейския съюз.

Ако мислите, че това сте вие и имате желание да станете част от един незабравим екип в рамките на една година, участвайте!

Изпратете: 1) заявление за участие, 2) мотивационно писмо и 3) презентация на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (link sends e-mail) до 22:00ч. българско време на 5.11.2017г.

Допълнителна информация е налична в сайта на ЕК в България https://ec.europa.eu/bulgaria/mladezhki_ekip_evropa_bg.

Младежки екип Европа  е доброволческа инициатива на Представителството на Европейската комисия в България, насочена към студенти с интерес към комуникацията с гражданите на тема Европейски съюз и добри познания за  работата на европейските институции. Избраните членове на екипа имат възможността да посетят Брюксел и да се запознаят отблизо с работата на европейските институции, както и да преминат обучение по комуникационни и презентационни умения. В рамките на доброволчеството си, студентите участват в различни комуникационни инициативи и дейности на Представителството на Европейската комисия в България и на Информационното бюро на Европейския парламент в България. Едно от най-интересните и зареждащи събития за участниците  е инициативата Back to School, която ги връща в училищата, които са завършили, за да представят на учениците какво е Европейският съюз и какви възможности им предлага.

Banner 468 x 60 px