Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Вторият етап на академията за млади предприемачи „Start-up Academy България - Македония“

 

 

На 3,4 и 5 ноември 2017 г. в Дойран, Македония ще се проведе втория етап на академията за млади предприемачи „Start-up Academy България - Македония“ - Тридневна открита лаборатория по предприемачество.

Академията за млади предприемачи „Start-up Academy България - Македония“ е една от основните дейности на проект  „Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа (Start-up Academy България – Македония)” съфинансиран от Европейския съюз чрез Интеррег – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество и изпълняван от Бизнес информационен и консултантски център – Сандански.

Във втората фаза на Академията ще се включат най-добрите двадесет младежи – ученици и студенти от България и Македония, които успешно преминаха през първия етап  – четиридневните обучения по предприемачество в България (19-21 юни 2017 г.) и в Македония (16-19 септември 2017 г.).

По време на Лабораторията в Дойран ще бъде поставен акцент върху спецификите при разработване на бизнес план, а също и върху техниките при представянето на бизнес идеи пред потенциални инвеститори (т.н. “pitching”).  Всеки от участниците ще има възможността да представи бизнес идеята си пред менторите, които ще дадат конкретни препоръки и практически съвети. Най-мотивираните и активни участници ще бъдат поканени да представят бизнес идеите си на финалната конференция в България в началото на месец декември.

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския съюз. Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански и по никакъв начин не отразява позицията на Европейския съюз или на Управляващия орган на програмата.

 

 

 

Banner 468 x 60 px