Вход
обновено 6:42 PM EEST, Oct 11, 2019

Това е моментът да заявим своята позиция за бъдещето на ЕС

Чрез гласа си на европейските избори гражданите ще имат възможност да определят 705-те депутати, които ще представляват техните интереси на европейско ниво.

Европа засяга всички нас

Всеки има свои основания да гласува. Какви са Вашите? Вижте някои от основните причини защо това е важно и споделете своята гледна точка с приятели.

В цялото разнообразие от аргументи на преден план изпъква един - обединена Европа принадлежи на всички нас. Гласуването е първа стъпка към гарантиране на бъдещето на европейската демокрация. Затова Ви приканваме да се включите към инициативата „Този път ще гласувам“ и да убедите и други хора около Вас да направят същото.

В цяла Европа се организират събития, които подчертават значението на гласуването. Вижте какво предстои във Вашия регион.

Ако сте готови да отделите няколко часа на месец, присъединете се към екипа и помогнете за засилване на гражданското участие на изборите!

Още информация: https://www.europarl.europa.eu/news/bg/headlines/eu-affairs/20181122STO19860/evropeyskite-izbori-prez-2019-gh-dayte-svoia-ghlas-za-bdeshcheto-na-evropa?fbclid=IwAR0n3455yGHxI2HR1Q9bPgMBNL3Q-4ZtUQoOrRjJkKFZKTe-EuUqNNhzSCQ

 

Banner 468 x 60 px