Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Фондация Лале обявява традиционния конкурс Проект на Годината 2016 за най-добри проекти на граждански организации в социалната сфера

Конкурсът се провежда за дванадесета поредна година като отговор на многобройните добри проекти, които се осъществяват в България.

 

Ние знаем, че всеки един от тях е дело на хора, вложили много от себе си за успешното му изпълнение. За всички нас е важно да отдадем публично признание на хората и организациите, които помагат на другите за да бъде животът им по-лесен, а България по-добро място за живеене. Защото дарителските кампании и организации, финансиращите програми и събраните средства не могат да променят живота ни без търпеливата, ежедневна и професионална работа на многобройните мотивирани и отговорни за общността си хора.

 

В конкурса са поканени да участват граждански организации, които през 2016 година са изпълнявали проект за участие, подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на хора или общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.

 

Както всяка година номинираните проекти ще бъдат оценени по резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

 

Проекти могат да бъдат номинирани от организации и лица. Изтеглете Формулярът за представяне и ни го изпратете попълнен на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 13 февруари 2017 година.

 

Пълният списък на номинираните проекти ще бъде представен в Интернет страницата на Фондацията.

 

Отличените проекти и организации ще бъдат обявени на публична церемония през март 2017 година.

Banner 468 x 60 px