Вход
обновено 7:33 AM EET, Jan 17, 2018

Споделете своите летни снимки от ЕС с хаштаг #ByeByeRoaming

От 15 юни 2017 г. Вие можете да ползвате своя мобилен телефон във всяка една страна от ЕС на цената, която плащате за същите услуги у дома. Всички допълнителни такси за роуминг вече не съществуват.

 

Споделете Вашите преживявания това лято с Европейския парламент - покажете  най-хубавите места, на които сте били, най-смешните моменти от пътуването си или най-неочакваните неща, които сте научили.

 

За да участвате в конкурса, използвайте хаштага #ByeByeRoaming и тагнете нашия профил @europeanparliament.

 

Ние от Европейския парламент ще споделяме най-добрите снимки през цялото лято. Трима победители ще бъдат поканени в Европейския парламент в Страсбург на 15 ноември, за да поемат управлението на нашия профил по време на връчването на филмовата награда  LUX на ЕП.

 

Не на последно място, някои от най-добрите снимки ще бъдете изложени в Парламентариума - посетителският център на Европейския парламент в Брюксел, който е сред най-посещаваните музеи в белгийската столица.

 

Правилата

 

  • Когато публикувате Вашата снимка, използвайте хаштага #ByeByeRoaming и тагнете @europeanparliament
  • За да участвате в конкурса, трябва да живеете в някоя от страните от ЕС, да сте на поне 18 години и да имате пълни авторски права върху снимката, която споделяте
  • Споделете своите снимки не по-късно от 31 август
  • Бъдете готови за пътуване в Страсбург на 14-15 ноември 2017 г.

Източник: Европейски парламент http://www.europarl.europa.eu/news/bg/headlines/eu-affairs/20170630STO78720/sboghom-roumingh-uchastvaitie-v-nashiia-fotokonkurs-v-instagram

 

Banner 468 x 60 px