Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Ски и музика

Всяка неделя от 10:30 до 14:30 на учебния плац в Боровец, до новия лифт "Мартинови Бараки Експрес" ще звучат най-големите музикални хитове.

Ще можете да се забавлявате на открито в планината, докато се спускате по пистите "Рила", "Иглика" и "Ротата" или правите първите си стъпки в света на снежните спортове.

 

За поредна година Боровец ще се включи в инициативата на FIS "Световен ден на снега".

Датата е 20-и януари, а от Бороспорт подготвят много изненади за малки и големи по пистите и снежните паркове на Боровец. 

Празникът събира любителите на планината, снега и зимните спортове в целия свят, а първият български зимен курорт ще се включи с интересна програма и ще предложи приключения на всички гости в празничната неделя.

Световен ден на снега 2019Състезание за купа

За поредна година Бороспорт АД организира състезанието за купа "Бороспорт" в курорта Боровец. Надпреварата за купата ще се проведе на 24-и и 25-и януари в първия български зимен курорт. 

За купата ще се борят състезатели в няколко различни категории - мъже и жени, под 18 и под 21 години. Както винаги състезанието за купата на "Бороспорт" ще бъде оспорвано, а победителите ще получат интересни награди от органзиаторите. 

 

www.borovets-bg.com

 

Banner 468 x 60 px