Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

12 писти в Пампорово са отворени

Условията за ски в Пампорово са отлични, информират от "Пампорово" АД. Отворени са 12 писти, което е над 80 процента от трасетата в ски зоната. Продължава обработването и на останалите писти, които ще бъдат пускани в действие поетапно.

 
Хотелите в курорта са пълни около празниците. Български, гръцки, руски, британски туристи посрещат в Пампорово Новата година.
 
Разходка с моторна шейна до вр. Перелик, преход със снегоходки, зимна конна езда са част от заниманията, организирани от Туристическия център в Пампорово. Центърът осигурява на туристите гарантирана зимна програма с график на спортните активности и развлечения. Условията за ски в Пампорово са отлични, осем писти са отворени.
 
Занимания по ски алпийски дисциплини са предвидени в графика на Туристическия център в понеделник. Всеки вторник се организират зимни преходи със снегоходки, а разходките с моторни шейни са предвидени в сряда. Тренировки по ски бягане за начинаещи и напреднали са планирани в четвъртък.
 
Зимно пещерно приключение е наречена екскурзията, която се организира всеки петък до Триградското ждрело и Ягодинската пещера. Седмичната спортна програма се допълва от зимна конна езда всяка събота, а неделният ден е посветен на сноуборд занимания. Програмата на центъра се изпълнява с квалифицирани планински водачи, ски и сноуборд инструктори, предаде БТА.
 

Banner 468 x 60 px