Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

„Зимен празник – Белица- Семково“ 2019

За четвърта поредна година кметът на Община Белица организира „Зимен празник – Белица- Семково“ 2019.

Изображението може да съдържа: 3 души, седнали хора и на закритоИзображението може да съдържа: 3 души, седнали хора и на закритоИзображението може да съдържа: 3 души, седнали хора и на закритоСнимка на Maia Padareva.Останал верен на себе си, Радослав Ревански кани на 23.02.2019 г. /СЪБОТА/ любителите на ски спусканията и спортните игри от цяла България да вземат участие в спортните надпревари. За почитателите на хубавата македонска песен на сцената , разположена в непосредствена близост до х-л „Бор“, за всички гости на празника ще пее известната певица Райна с Мъжката фолклорна група от Годлево. Освен с песните си от македонския край, Райна ще се представи и с прекрасните си балади, дискотечни парчета и песни с ориенталски ритъм.Снимка на Maia Padareva.

И тази година зимния празник ще се проведе под патронажа на кметът на община Белица Радослав Ревански в именития планински курорт „Семково“ в сътрудничество с ректората на Техническия университет , Университета по архитектура, строителство и геодезия и с гостоприемството на хотел „Бор“ . 
Миналата година празника събра над 2000 посетители. 
На "Зимен празник-Белица-Семково" 2019 , Радослав Ревански очаква броят на любителите на зимните спортове, почитателите на известната певица Райна и посетителите на празника значително да се увеличи.

Снимка на Maia Padareva.

Banner 468 x 60 px