Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019 е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и света.

Image result for ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019

Сред участниците, избрали ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, за да промотират своите дестинации и туристически продукти, можете да срещнете национални и регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията.

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019 се провежда в три дни, от четвъртък до събота.

Първият ден на изложението е предвиден за делови срещи, с ограничен достъп само за участници, посетители с предварителна акредитация срещу заплащане и акредитирани медии. 
Входът към залите за дебати и презентации (Конгресен център) остава свободен за всички интересуващи се.

Вторият и третият ден вратите на борсата са широко отворени за специалисти и масова публика.

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019 се развива около четири синергични центъра:

Image result for ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019

Изложение

Изберете подходящата локация и тип щанд, за да откроите Вашия бранд; проведете деловите си срещи с настоящи и бъдещи партньори сред атмосферата на Вашата дестинация; развълнувайте посетителите и задръжте вниманието им с оригинална анимация.

Дискусионна програма

Вземете участие в дискусия по актуална тема, чуйте изявените лидери в бранша и използвайте наученото, за да развиете своя бизнес в крак с модерните тенденции.

Презентации на новости

Не пропускайте да съберете полезна информация - за технологичните новости, които могат да повишат ефективността на дейността Ви, или за новите дестинации, които очакват своите туристи.

Социални събития

Социалните събития, организирани по време на борсата, са уникална възможност да затвърдите новите професионални познанства в неформално общуване.
Участвайте в церемонията по връчване на традиционните годишни награди на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019; предложете своя награда, а ние ще съдействаме в селекцията на достойния победител.

Не пропускайте своя шанс да срещнете важните за Вашия бизнес партньори, доставчици и клиенти на международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019!

ttps://holidayfair-sofia.com

Последно променена вСряда, 06 Февруари 2019 11:10

Banner 468 x 60 px