Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Над 380 фирми идват за ъ

Туристически дестинации, хотели и туроператори от 25 държави  ще бъдат представени в предстоящото издание на „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“. В дните на  форума специалисти в областта на туризма и посетители ще имат възможност да се запознаят с новостите в предлагането на водещи компании от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

За първи път  тази година се организира мащабно представяне на потенциала на специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински  центрове, балнео- и СПА хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури. Комплексни оферти за специализиран медицински, балнео- и СПА туризъм ще представят водещи туроператори от страната и чужбина. Доставчици на медицинска апаратура и оборудване за хотели и СПА центрове, за козметични и уелнес  комплекси ще представят последните технологични постижения.

Специализираната зона за медицински и СПА туризъм в рамките на 36-то издание на Международна туристическо изложение  „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“ е организирана в партньорство с Български съюз по балнеология и СПА туризъм и с подкрепата на ESPA (European Spas Association).

„ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“ е едно от най-важното събитие в календара на туристическата индустрия на Балканите. В тазгодишното издание 59 компании за първи път презентират своите продукти и услуги пред партньори и потенциални потребители. Сред тях са туроператори, хотели  от България и чужбина, културни институции, дипломатически представителства, търговски центрове, авиокомпании, общини и регионални сдружения, музеи и специализирани рекламни компании.

Своята премиера тази година ще има и зоната на винопроизводителите в залите на „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“ в Интер Експо Център – София. С висококачествени вина и продукти, създадени на базата на виното, дегустации, процедури и винени атракции собствениците на елитни изби ще демонстрират т възможностите за разширяване на туристическото предлагане и ще отбележат празника на лозарите и винарите.

„ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“ 2019 се провежда в рамките на три дни, от четвъртък (14 февруари) до събота (16 февруари).

Първият ден на изложението е предвиден само за делови срещи и достъпът е ограничен само за участници, посетители с предварителна акредитация срещу заплащане и акредитирани медии.             

Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО“ се провежда под патронажа на Министерството на туризма на Република България и в партньорство с Българската асоциация по балнеология и СПА туризъм. Организатор на събитието е „Прим Експо“ – лидер в събитийния мениджмънт.

Копирано от standartnews.com

Banner 468 x 60 px