Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Д-р Орлин Драганов: Жилището ни трябва да е в посока север-юг, за да не се разболяваме

Д-р Орлин Драганов е председател на Дружеството по физикална радиестезия. Специалист е по вътрешни болести и нефрология. Има специализации в Индия по енергийна медицина. Занимава се с радиестезия и изчистване на негативна енергия от 35 години. Бил е депутат в 37-ото Народно събрание, от листата на БББ.

Позитивното отношение към околните, растения и животни повдига енергията, а оттам и имунитета на човека. Начинът на мислене генерира определени хормони и вещества в организма и с времето може да наруши хомеостазата му. Така започват болестите, казва д-р Орлин Драганов, който от 35 години се занимава с физикална радиестезия.
Физикалната радиестезия не е нещо необяснимо, това е физика, казва докторът. Занимава се с енергийни полета, които измерва с апарат – радиестезичен вълномер. Според д-р Драганов, с помощта на този метод може да се види състоянието на органите, системите и тъканите в тялото и да се прецени за 3 до 5 г. напред какви процеси ще се развиват в организма, без още да са налице някакви клинични оплаквания. „Виждаме ги в зачатие, още на енергийно ниво. Огромен проблем при жените например, са болестите на щитовидната жлеза. Ако си направят изследване в болница, проблемът може да не се види. С апарата се вижда в зачатие. Друг пример, случвало ми се е да казвам на човек, че има проблем със стомаха, а той ми отвръща, че е невъзможно, защото всичко си хапва. Да, но след година, проблемът вече се е появил и той отново идва. При радиестезията нещата се хващат рано. Аз не мога да лекувам с апарата, но мога да направя диагностика и да определя кой метод на лечение е най-подходящ за дадения човек. Предимството ми е, че съм завършил медицина и мога да дам преценка за терапията.” Лекарят споделя, че негативно настроените хора по-лесно може да се разболеят от рак, диабет и хипертония. Стресът влияе на жлезите, мозъка и бъбреците. Страхът пък втвърдява черния дроб и белите дробове и смалява бъбреците, казва Драганов. „Промяната в мисленето, здравословното хранене и онова, което правим за ближния, могат да променят хода на заболяването, каквото и да е то. Радиестезистът учи пациентите си да не превръщат външните проблеми в собствени, защото така ги включват в енергийната си система. „Постоянният страх е вид стрес. Хората се страхуват за неща, които са извън тях и не могат да бъдат променени. Бъди съпричастен, не безразличен, но не прави външните проблеми свои”, съветва д-р Драганов. „У нас сърдечните болести са бич, а сърцето е свързано с пета чакра (енергиен център) и пак стигаме до любовта – ние не се обичаме. Когато човек не обича себе си, няма как да обича другите. От това идват и сърдечните проблеми. Способността да обичаш трябва да се развива цял живот към всичко.”
Когато мери с махалото, докторът получава определени стойности и ако те са под 70 пункта например, това е знак за проблем. На този принцип се измерва не само енергийното състояние на човек, измерва се и качеството на храни, качество на билки, качество на лекарства. Самият доктор често се допитва до своя апарат и внимателно подбира храната, която присъства на трапезата му. „Меря качеството на плодовете, зеленчуците, риба, яйца. Аз не ям месо от 15 години. Д-р Драганов, обяснява, че всичко, което влиза в устата ни е вид информация. Храната се преработва и реално тази информация се преработва от нашите клетки, тъкани и структури. Не е без значение какво ядем, защото това което ядем става част от нас.
С радиестезичния апарат може да се измерват и вредните вълни – подводни течения, геопатогенни зони, чиито продължителни въздействия могат да причинят хронични и злокачествени заболявания, умора, световъртеж, умствено изтощение, главоболие... „София е цялата над течаща вода. Подземни води, не водопроводи. Тя с годините нанася огромни щети, първо на енергийната система и след това на физическото тяло. Също и електромагнитните вълни. Където и да направим сондажи – особено долу в Софийското поле, а и в самия град - водата извира. Малки потоци, реки... Най-вредни са течащите води, независимо на каква дълбочина се намират. Когато човек спи по пет-шест-седем или осем часа върху геопатогенна зона или подземна река, той за няколко дни се разболява. Живеем в енергиен смог. 2 000 000 души са се събрали в София, това е мощна енергийна система от много тонове техника, милиони души. Всичко това излъчва вредни енергии. Ако жилището му не е защитено, човек се разболява.
„София се намира върху една голяма разломна зона и това при едно по-голямо земетресение от 5-а или 6-а степен ще се окаже пагубно! Проектантите трябва да се съобразяват с тази разломна зона. На някои от метростанциите е добре да се направят малки параклиси, с които да се измоли защита и да се хармонизира средата. Когато се строят нови сгради, не се прави експертиза. Посоката е север – юг, за да е правилно ориентирано жилището и да си лежат хората на леглата правилно. Трябва да се търсят подземни течения, които когато са в движение също генерират импулс и ни влияят лошо. За да се предпазим, можем да си направим защити. Има пирамиди, които се поставят нависоко в жилището и на открито. Пирамидата е вид генератор, която преобразува енергията.
Влиянието на компютрите е пагубно за човека. Не само, че ни влияят енергийно, те променят интелекта, влияят на мозъка. За жените излъчването е пагубно – за половата система и млечните жлези. Добре е да се сложи пирамида върху компютъра, за да преобразуват вълните от него.
Самите хора, също са вид излъчватели, а очите са лазери. Всеки човек има енергийно поле 1,70 см от всяка точка на тялото – така наречената аура. В градския транспорт е смог от енергии, затова е добре веднъж в седмицата да се чистим. Сложете две шепи хималайска или морска сол във ваната, във вода поносима за тялото и се потапяте целите. След 10-15 минути се измивате с душ. Ако нямате вана, можете да го направите в съд с вода като се поливате -4-5 минути. Това е енергийно чистене.

 

Последно променена вСъбота, 25 Ноември 2017 14:24
Banner 468 x 60 px