Вход
обновено 8:39 AM EEST, Aug 28, 2019

Подмладете се с дарове от природата


Лесно се уморявате, страдате от безсъние и липса на концентрация, депресивни състояния, напълняване, хормонален дисбаланс, проблеми с щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, диабет, псориазис, екзема и още десетки хронични симптоми и неизяснени състояния?Потърсете Програмата ЛАЙВЪР на Центъра за израелска медицина и иновативни технологии "Епика". Тя ще ви помогне да се справите с оплакванията и постигнете стабилно здраве.

ЛАЙВЪР представлява образователно-практически курс, придружен с 9 или 28-дневен индивидуален план за хранене.
Теоретичната част запознава участниците по достъпен начин с основни принципи в работата на органите и тяхното взаимодействие и ролята им за добрата психична и емоционална стабилност.
За практическото изпълнение всеки участник получава специално подготвен протокол от екипа на Медицински център "Епика" - гр. София, съобразен с личното му състояние и цели. Не се налага откъсване от работа и обичайните ангажименти. Облекчаването на симптомите и приливът на сили се наблюдават още в първите дни. Оздравяването на черния дроб и щитовидната жлеза са сред основните задачи на Програмата ЛАЙВЪР, което води до цялостно подмладяване на организма и връщане на биологичния часовник.Започва записването за участие в Програмата за периода 8 до 17 март в Парк Хотел Кюстендил в гр. Кюстендил.
За истински желаещите местата са неограничени.

За подробна информация и кандидатстване за Програма ЛАЙВЪР:
☎️: 02 820 38 55
0879 853 557, 0879 851 557
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Допускането до участие става след индивидуална безплатна консултация с наш специалист.

Последно променена вВторник, 12 Февруари 2019 12:51

Banner 468 x 60 px