МT представи за 19-ти пореден път дестинация България на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023

Министерство на туризма представи за 19-ти пореден път дестинация България на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023 в Париж, Франция. Международното изложение се нарежда сред най-големите туристически борси с професионална насоченост в Западна Европа. Изложението се е обособило като борса за най-висок клас туристически продукти, на което освен дестинации, се представят авиокомпании, луксозни хотели, голф клубове, спа центрове и други.

Франция е целеви пазар за България като участието на Министерство на туризма на международното туристическо изложение IFTM Top Resa допринася за привличане на нови туристи, разширяване на контактите с френски туристически организации, туроператори и агенции, повишаване информираността за дестинация България и утвърждаване на позитивен имидж на страната като сигурна и устойчива целогодишна дестинация, предлагаща разнообразни форми на туризъм за широка целева група туристи.

Изключителен интерес за публиката бяха възможностите за кулутирно-познавателни обиколки и обектите под егидата на ЮНЕСКО.

Българският щанд тази година беше с още по-атрактивен, модерен и уютен дизайн, с място за делови срещи и отлична локация в изложбената зала:

На него тази година се представиха заинтересовани фирми и общини, сред които Бохемия ООД, Балкания Тур ООД, Община Варна, Община Банско, Енджой Прайм Турс – ООД и Столична Община ОП Туризъм. Всички участници отчетоха изключителен интерес от страна на френски и други чуждестранни представители на бранша, бизнеса и други заинтересовани страни, за което свидетелства положителният отзвук от тези участници, както и широкото медийно отразяване на събитието и в частност на българското представяне. Пример за последното е специалният излъчен репортаж на Euronews Bulgaria, отразяващ на място събитието с акцент участието на дестинация България, който бихте могли да гледате на следния линк:

 https://euronewsbulgaria.com/news/20127/bulgariya-reklamira-bansko-i-var...

 

News Item Image
News Item Image
News Item Image
 
  • Up Next Медиите по време на пандемия: Чуждестранният опит
  • Up Next Екип на Балканите Нет
  • Up Next Биоразнообразието на Беласица
  • Up Next Сватба в Скребатно "Гелина"
  • Up Next Гъбите - растения или животни, полезни или вредни?!

Balkanite Net